Hvad er infrarød Sauna


Man har i mange år kendt til infrarød sauna behandlinger. Strålerne fra en infrarød sauna kan sammenlignes med solens stråler. Den terapeutiske varme fra de infrarøde stråler lindrer og understøtter kroppens egen evne til at hele. Og samtidig undgår man den farlige UV stråling. De mange positive virkninger af de infrarøde terapeutiske stråler har gjort infrarød saunabehandling til en meget effektiv og eftertragtet behandling af både muskel- og ledsmerter, spændinger, irriteret og uren hud samt stress.

 

Øget blodcirkulation og højere stofskifte


Med infrarød sauna behandling øges blodcirkulationen og stofskiftet. Den øgede blodcirkulation gør det nemmere for det iltede blod at nå til det sted på kroppen, som du ønsker at smertelindre. Og når stofskiftet øges, bliver det nemmere for kroppen at transportere toksiner og andre affaldsstoffer ud af kroppen gennem sveden.

 

Sund, blød og fast hud


Menneskekroppen er fantastisk og kan via lever, nyrer og blod selv rense kroppen og udskille en masse af de affaldsstoffer, som vi bliver udsat for i dagligdagen. Huden, som er kroppens største organ, bliver også dagligt udsat for mange typer påvirkninger såsom vaskepulver, parfume, luftforurening, ftalater og mange flere. Når vi sveder, har det en gavnlig rensende effekt på tilstoppede porer og andre urenheder i huden. Og det har ingen betydning, om vi sveder grundet hård fysisk træning eller infrarød sauna. Du vil derfor opleve efter blot få gange med regelmæssig behandling med infrarød sauna, at din hud ser mere sund ud, og at den føles blødere og mere fast.


Afslappede muskler og forbedret nattesøvn


En behandling med infrarød sauna er den perfekte måde at forberede kroppen på før behandling med fysioterapi, massage og body sds samt andre former for genoptræning. Den infrarøde saunas tørre varmestråler arbejder sig dybere ind i kropsvævet, således at musklerne allerede er varmet godt op inden behandlingen. Og de infrarøde, terapeutiske stråler har samtidig en afstressende virkning på sindet, som forbedrer din nattesøvn.

INFRARØD SAUNA